Εταιρικό Προφίλ ΕΛΜΕΝΚΟ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΠΕ

Η εταιρεία μας, Ελμένκο Δομικά Υλικά ΕΠΕ, συστάθηκε το Δεκέμβριο του 2011 στο Ηράκλειο Κρήτης και αποτελεί συνέχεια του εμπορικού τμήματος της εταιρείας Ivas Hellas, η οποία είχε συσταθεί το 2005.

Δραστηριοποιείται στον τομέα της διάθεσης δομικών υλικών με εξειδίκευση στην εξωτερική θερμομόνωση και στις θερμοϋγρομονώσεις δώματος, κυρίως στην αγορά της Κρήτης αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.

Βασικός πυλώνας της εμπορικής μας δραστηριότητας, αποτελεί η αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα του ιταλικού ομίλου Gruppo Ivas, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη στην παραγωγή χρωμάτων, κονιαμάτων καθώς και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης. Κατά αποκλειστικότητα διατίθενται επίσης στην Ελλάδα και τα προϊόντα της ιταλικής εταιρείας Draco Spa, η οποία ειδικεύεται στις επισκευές και στις δομικές αποκαταστάσεις κτηρίων καθώς και στις επιστρώσεις δαπέδων (βιομηχανικά, εποξειδικά κ.α.).

Η Ελμένκο Δομικά Υλικά συνεργάζεται και με άλλες γνωστές εταιρείες παραγωγής δομικών υλικών όπως Kerakoll, Vechro, Esha, Fibran, Dow, Marmodom, Siniat, SaintGobain, Finomix, Ακεκ κ.α. διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων για την κατασκευή και ανακαίνιση κτηρίων.

Η εταιρεία μας διαθέτει γερανοφόρα οχήματα και είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε φάση της οικοδομικής σας δραστηριότητας, είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, είτε για ανακαίνιση.

Ισολογισμός 2016